Početna stranaUslugeDostava poklona

DOSTAVA POKLONA ZA VOLJENU OSOBU ILI POSLOVNE PARTNERE

Ukoliko želite da obradujete Vama dragu osobu poklonom, Bubica Express će Vam rado pomoći. Otvoreni smo za ispunjavanje kreativnih i neobičnih iznenađenja, a dostavu poklona vršimo u najkraćem mogućem roku, sa jednog na drugi kraj grada.

Na Vama je samo da osmislite poklon za posebnu osobu, a sve ostale delove iznenađenja, prepustite Vašem vernom potrčku. Ukoliko imate previše obaveza i nedostaje Vam vreme za kupovinu poklona, Vi ga samo izaberite, a Vaš potrčko će ga kupiti i isporučiti umesto Vas.

Vaša porudžbina je naš prioritet i zato možete biti sigurni da ćemo ispoštovati vremenski okvir za kupovinu i dostavu poklona. Bilo da želite da obradujete nekoga za rođendan ili neku drugu specijalnu priliku, Bubica Express Vam stoji na raspolaganju.

Dostavu poklona vršimo po najnižim cenama, a naši dostavljači će ih brzo kupiti i isporučiti na dogovorenu adresu. Slanje poklona vršimo na teritoriji Užica i okoline, a naša kurirska služba će se postarati da Vaš poklon brzo i bezbedno stigne na dogovorenu adresu.

Potrebna Vam je dostava?

O nama

Bubica Express Užice je firma koja pruža kurirske usluge po Vašoj želji. Svakoga po nekada mrzi da ode do prodavnice ili odnese nešto nekuda ili jednostavno nema vremena to da uradi. Zato smo mi tu! Vršimo dostavu kućnih potrebština, dostavu poklona, iznenađenja, idemo u apoteku, sve što ste vi sprečeni mi smo tu da to uradimo za Vas.
https://www.bubicaexpress.rs/wp-content/uploads/2019/08/footer-buki.png

Pozovite nas

067-7654-222