Početna stranaUslugeDostava namirnica

DOSTAVA NAMIRNICA IZ PRODAVNICA PO VAŠOJ ŽELJI

Ukoliko ipak više volite da sami pripremate jela umesto da poručujete gotovo, a nemate vremena da obavite nabavku neophodnih sastojka, Bubica Express je tu i u tom slučaju. Sastavite spisak za kupovinu, kontaktirajte nas, i mi ćemo je obaviti umesto vas i dostaviti vam željene namirnice.

Vršimo dostavu iz prodavnica po vašem izboru. Ukoliko nemate vremena da odete do marketa, ili vas u tome sprečavaju zdravstveno stanje ili vremenske nepogde, šta god da vam treba mi ćemo dostaviti u najbržem mogućem roku.

DOSTAVA NAMIRNICA I OSTALE ROBE

Namirnice nisu jedino što možemo kupiti umesto vas i dostaviti na željenu adresu. Ako vam je na primer potreban neki kozmetički preparat rado ćemo svratiti do najbliže drogerije. Dostavljamo robu široke potrošnje iz svih prodavnica.

Potrebna Vam je dostava?

O nama

Bubica Express Užice je firma koja pruža kurirske usluge po Vašoj želji. Svakoga po nekada mrzi da ode do prodavnice ili odnese nešto nekuda ili jednostavno nema vremena to da uradi. Zato smo mi tu! Vršimo dostavu kućnih potrebština, dostavu poklona, iznenađenja, idemo u apoteku, sve što ste vi sprečeni mi smo tu da to uradimo za Vas.
https://www.bubicaexpress.rs/wp-content/uploads/2019/08/footer-buki.png

Pozovite nas

067-7654-222