Početna stranaUslugeDostava lekova

ZAŠTO BUBICA EXPRESS DOSTAVLJA LEKOVE ZA, I UMESTO VAS?

Postoje stvari u životu koje zaista ne smeju da čekaju, a lekovi su jedna od njih. Mi to razumemo, i zato uslužno dostavljamo lekove na Vašu adresu. Bez obzira na vremenske prilike, naše usluge vam stoje na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Odmah po prijemu vašeg poziva šaljemo kurira koji u najkraćem mogućem roku kupuje lekove umesto vas.

Ukoliko nemate vremena, čekaju vas važnije obaveze ili niste u mogućnosti da napuštate svoj dom iz zdravstvenih razloga, Bubica Express će se pobrinuti za kupovinu i dostavu lekova. Svoje vreme isplanirajte prema sopstvenim prioritetima, a dostavu lekova prepustite nama.

Ono što nas izdvaja je visok kvalitet usluge, brzina, pouzdanost i dostupnost u bilo koje doba dana. Krajnji cilj našeg rada je ispunjenje zahteva korisnika, a uz našu brzu i efikasnu uslugu dostave lekova garantujemo obostrano zadovoljstvo.

Potrebna Vam je dostava?

O nama

Bubica Express Užice je firma koja pruža kurirske usluge po Vašoj želji. Svakoga po nekada mrzi da ode do prodavnice ili odnese nešto nekuda ili jednostavno nema vremena to da uradi. Zato smo mi tu! Vršimo dostavu kućnih potrebština, dostavu poklona, iznenađenja, idemo u apoteku, sve što ste vi sprečeni mi smo tu da to uradimo za Vas.
https://www.bubicaexpress.rs/wp-content/uploads/2019/08/footer-buki.png

Pozovite nas

067-7654-222