KUĆNA DOSTAVA HRANE UŽICE

Kućna dostava hrane je jedna od usluga koje nudi Bubica Express Užice, i za koju vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Dovoljno je da nas pozovete i da u rekordnom roku dobijete poručenu hranu na bilo kojoj adresi u Užicu.

DOSTAVA HRANE U UŽICU

Vršimo kućnu dostavu hrane na teritoriji Užica. Po vašoj narudžbi dostavljamo hranu iz željenog restorana na vašu adresu, u bilo kom delu Užica da se nalazite. Bubica Express vam stoji na raspolaganju za dostavu hrane po vašem zahtevu, a na vama je samo da nas kontaktirate.

CENE DOSTAVE HRANE

Cena dostave hrane zavisi od Vaše udaljenosti od centra grada, pa vas ova usluga može koštati između 100 i 1.500 dinara. Detaljne informacije o cenama dostave hrane u Užicu možete da pogledate na našem cenovniku.

BRZINA DOSTAVE HRANE U UŽICU

Dovoljno je da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti da u najkraćem mogućem roku poručenu hranu dostavimo na željenu adresu. U zavisnosti od dela grada u kojom se nalazite, brzina naše isporuke hrane varira između 10 i 120 minuta, odnosno od 60 do 180 minuta, koliko nam je potrebno da izvršimo isporuku porudžbine iz restorana.

KUĆNA DOSTAVA HRANE IZ RESTORANA PO IZBORU

Bubica Express će vam hranu iz bilo kog restorana doneti na željenu adresu.

Ukoliko ne stižete da svratite do omiljenog restorana, ne osećate se dobro i ne želite da napuštate dom, ili jednostavno zbog gostiju koji su vas iznenadili nemate vremena da spremite posluženje i da pregovarate sa restoranom, okrenite nas i mi ćemo ceo proces, od porudžbine do isporuke, obaviti umesto vas.

Kućna dostava hrane u Užicu je usluga koju obavljamo na teritoriji celog grada.

Izaberite svoj omiljeni restoran, pozovite nas i u najkraćem mogućem roku dobićete željeni obrok. Možete nam se obratiti i ukoliko želite dostavu iz nekog fast fooda ili poslastičarnice. Na vašu adresu dostavljamo pice, hamburgere, kuvana jela, specijlitete srpske i internacionalne kuhinje, kao i razne poslastice i slatkiše.

Ako vam je potrebna dostava hrane Užice kao najbolju opciju nudi usluge Bubica Express koga ni vremenske nepogode neće sprečiti da se pobrine da željeni obrok dobijete dok je još uvek vruć!

Potrebna Vam je dostava?

O nama

Bubica Express Užice je firma koja pruža kurirske usluge po Vašoj želji. Svakoga po nekada mrzi da ode do prodavnice ili odnese nešto nekuda ili jednostavno nema vremena to da uradi. Zato smo mi tu! Vršimo dostavu kućnih potrebština, dostavu poklona, iznenađenja, idemo u apoteku, sve što ste vi sprečeni mi smo tu da to uradimo za Vas.
https://www.bubicaexpress.rs/wp-content/uploads/2019/08/footer-buki.png

Pozovite nas

067-7654-222