Početna stranaUslugeDostava cveća

ODUŠEVITE DRAGE OSOBE ILI POSLOVNE PARTNERE CVETNIM ARANŽMANIMA

Isporuka cveća na kućnu adresu obradovaće svakoga, bez izuzetka. Ovakav poklon i efekat iznenađenja nikad neće izaći iz mode. Bilo da šaljete cveće zbog nekog važnog datuma, u znak zahvalnosti, ili možda izvinjenja – retko ko će ostati ravnodušan.

Dostava cveća na kućnu adresu posebna je po tome što mnogi cveće više vole da dobiju na ovakav način nego direktnim putem. Uz dostavu cveća ne samo da ćete olakšati sebi što nećete Vi biti ti koji ga nosite, već ćete unaprediti efekat dobijanja ovakvog znaka pažnje.

Mi smo tu da isporučimo cveće koje ste osmislili, a potrudićemo se da to i uradimo u najkraćem mogućem roku! Ni kiša, ni sneg, ni bilo kakva nepogoda neće nas sprečiti da obavimo ovaj poseban zadatak i da na vrata po vašem izboru dostavimo cveće. Ne samo da nam je ovo posao, već će nam biti i zadovoljstvo da na ovaj način učestvujemo u ulepšavanju nečijeg dana.

Potrebna Vam je dostava?

O nama

Bubica Express Užice je firma koja pruža kurirske usluge po Vašoj želji. Svakoga po nekada mrzi da ode do prodavnice ili odnese nešto nekuda ili jednostavno nema vremena to da uradi. Zato smo mi tu! Vršimo dostavu kućnih potrebština, dostavu poklona, iznenađenja, idemo u apoteku, sve što ste vi sprečeni mi smo tu da to uradimo za Vas.
https://www.bubicaexpress.rs/wp-content/uploads/2019/08/footer-buki.png

Pozovite nas

067-7654-222